Μουντιάλ 2022

Αργεντινή: Ο Ντε Πολ έκανε «παρέμβαση» στο live του Αγκουέρο και φίλησε Μέσι και Γκόμες! (video)

Αργεντινή: Ο Ντε Πολ έκανε «παρέμβαση» στο live του Αγκουέρο και φίλησε Μέσι και Γκόμες! (video)
O Σέρχιο Αγκουέρο είχε ως καλεσμένους στη διαδικτυακή εκπομπή του τον Λιονέλ Μέσι και τον Πάπου Γκόμες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής στο Μουντιάλ. Την παράσταση ωστόσο έκλεψε ο Ροντρίγκο Ντε Πολ, ο οποίος έκανε εμφάνιση και φίλησε τους δύο συμπαίκτες του στην «αλμπισελέστε»! 
Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία με σκοπό την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το κλίμα στην «αλμπισελέστε» είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε και στην εκπομπή του Σέρχιο Αγκουέρο στο Twitch.

Ο εμβληματικός άσος είχε εκλεκτούς καλεσμένους στο τελευταίο του live, με τους Λιονέλ Μέσι και Πάπου Γκόμες να σχολιάζουν πως ζουν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, ενώ ο «Κουν» αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για το πρόβλημα με την καρδιά του, το οποίο του στέρησε την δυνατότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο. 

Την παράσταση όμως στο live την έκλεψε ένας άλλος παίκτης της «αλμπισελέστε», ο Ροντρίγκο Ντε Πολ! Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε χωρίς να το περιμένει κανένας και φίλησε τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, δείγμα του πόσο καλή σχέση υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της Αργεντινής.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης