Μουντιάλ 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το όνειρο είναι ζωντανό - Μέχρι το τέλος»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το όνειρο είναι ζωντανό - Μέχρι το τέλος»
Την ώρα που έρχονται συνεχώς πληροφορίες από το Κατάρ για την αρνησή του να πάρει μέρος στην προπόνση με τους αναπληρωματικούς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα συσπείρωσης, με ποσταρισμά του στα social media.
Όσες συζητήσεις γίνονται για το θρίαμβο της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, τόσες και ακόμα περισσότερες περιστρέφονται γύρω από τον Κριστιάνο, τη σχέση του με το Φερνάντο Σάντος και το κλίμα που επικρατεί.

Κατά τη διάρκεια του...σούσουρου λοιπόν, ο ίδιος ο Ρονάλντο, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο 73', είπε να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα. Ο CR7 έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, τονίζοντας πως το ευογημένο με νιάτα και ταλέντο, αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχει όλα τα χρειάζονται για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

«Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης