Μουντιάλ 2022

Γερμανία: Παραμένει στο... τιμόνι της Εθνικής ο Φλικ!

Γερμανία: Παραμένει στο... τιμόνι της Εθνικής ο Φλικ!
Η αποτυχημένη πορεία της Γερμανίας και ο αποκλεισμός της από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, έφεραν... σύννεφα πάνω από τον πάγκο της «Νασιοναλμάνσαφτ». Όπως φαίνεται όμως ο 57χρονος τεχνικός θα συνεχίσει στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.
Ο αποκλεισμός των Γερμανών από τη φάση των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ είχε φέρει προβληματισμό και κατήφια στους ανθρώπους της ομοσπονδίας και εκτός αυτού, ο ίδιος ο Φλικ είχε αφήσει ενοιχτό το ενδεχόμενο να... απαρνηθεί των καθηκόντνων του.

Παρά ταύτα, οι δύο πλευρές φαίνεται πως συνεχίζουν μαζί και πως δεν υπάρχει ζήτημα αντικατάστασής του. Την Τετάρτη (7/12), συναντήθηκε ο Φλικ με τον πρόεδρο της Ομποσπονδίας, Μπερντ Νόιεντορφ και τον πρόεδρο της Ένωσης της Bundesliga 2. BundesligaΧανς Γιόαχιμ Βάτσκε και αποφασίστηκε η κοινή πορεία των δύο πελυρών, στρέφοντας την προσοχή στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση και το Euro του 2024.

«Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον Χάνσι Φλικ πως αυτός και το σταφ του θα πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί. Το Euro 2024 είναι μεγάλη ευκαιρία για το ποδόσφαιρο στη Γερμανία» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ενώ από την πλευρά του ο Φλικ ανέφερε ότι: «Το προπονητικό μου σταφ και εγώ είμαστε αισιόδοξοι για το Euro στη χώρα μας. Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα από αυτά που δείξαμε εκεί. Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία, πήραμε το μάθημά μας».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης