Μουντιάλ 2022

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς!
Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στο γυμναστήριο με τους βασικούς και δεν... δούλεψε στην τακτική στο χορτάρι μαζί με τον Φερνάντο Σάντος και τους υπόλoιπους που δεν έπαιξαν στο ματς με την Ελβετία ή ήρθαν από τον πάγκο.
Τα επεισόδια Κριστιάνο Ρονάλντο και αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Κατάρ φάινετια πως έχουν και... συνέχεια. Μία ημέρα μετά το σόου του Γκονζάλο Ράμος και το θρίαμβο της αρμάδας του Σάντος επί της Ελβετίας, η Πορτογαλία έκανε προπόνηση.

Και ενώ ο κόουτς Σάντος έκανε ασκήσεις στο γήπεδο με τους παίκτες που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ή πέρασαν ως αναπληρωματικοί, ο Ρονάλντο δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Ο Πορτογάλος σταρ, ο οποίος έμεινε στον πάγκο σε μεγάλη διοργάνωση μετά από μιαμιση δεκαετία, έκατσε στο γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους βασικούς.

Και ενώ από μεριάς Πορτογαλίας δεν βγήκε προς τα έξω κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ρονάλντο βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, τέτοιες ενέργειες φανερώνουν πως ο CR7 εξακολουθεί να διατηρεί τεταμένο το κλίμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης