Μουντιάλ 2022

Ρονάλντο: «Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα, πάμε Πορτογαλία!»

Ρονάλντο: «Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα, πάμε Πορτογαλία!»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα στον θρίαμβο της Πορτογαλίας απέναντι στην Ελβετία (6-1) ωστόσο πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση της χώρας του στους «8» του Μουντιάλ. Μετά το τέλος του αγώνα, μέσα από ένα ποστάρισμα στο Instagram, ο CR7 έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια.
Η Πορτογαλία πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ελβετίας επικρατώντας με 6-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ήταν απολαυστική και ακόμα και χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για 73' έδειξε ότι έχει την ποιότητα για κάτι καλό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε στον πάγκο για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κάτι ωστόσο που δεν τον έκανε να μην πανηγυρίσει την μεγάλη πρόκριση.

Μετά το τέλος του αγώνα, με μία δημοσίευση στο Instagram αποθέωσε την ομάδα της Πορτογαλίας και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια. «Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!», έγραψε χαρακτηριστικά ο 37χρονος αστέρας.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης