Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: «Είμαστε φίλοι με τον Κριστιάνο, αλλά εγώ παίρνω τις αποφάσεις»

Φερνάντο Σάντος: «Είμαστε φίλοι με τον Κριστιάνο, αλλά εγώ παίρνω τις αποφάσεις»

Ο Φερνάντο Σάντος χρειάστηκε να απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις μετά τη νίκη-πρόκριση της Πορτογαλίας με σκορ 6-1 επί της Ελβετίας, με τις περισσότερες εξ αυτών να αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ξεκάθαρος όσον αφορά την κατάσταση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με τον σούπερσταρ παρότι εκείνος δεν ήταν βασικός απέναντι στην Ελβετία, ενώ τόνισε πως έδωσε ένα καλό παράδειγμα ως αρχηγός της ομάδας.

Η Πορτογαλία βέβαια βρίσκεται πλέον στους «8» του Μουντιάλ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο και όπως ανέφερε ο Σάντος περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

Για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν έχω ήδη απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ του Φερνάντο Σάντος και του αρχηγού της ομάδας. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και τα πράγματα δεν μας επηρεάζουν. Οι προπονητές όμως παίρνουν αποφάσεις. Του εξήγησα το σκεπτικό μου και έδειξε το σωστό παράδειγμα σαν ‘’καλός καπετάνιος’’».

Για το τι έδωσε ο Ράμος που δεν θα το έδινε ο Ρονάλντο:

«Είναι διαφορετικοί παίκτες και η κίνηση ήταν καθαρά στρατηγική. Ξεκίνησα επίσης τους Νταλότ και Γκερέιρο ωστόσο ο Κανσέλο είναι ένας υπέροχος παίκτης. Αυτές ήταν οι αποφάσεις μου για το παιχνίδι με την Ελβετία, σε άλλο παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικές».

 Για το αν ήταν μια τέλεια βραδιά:

«Τέλεια όχι, αλλά ήταν μια πολύ επιτυχημένη βραδιά, με διάθεση και συγκέντρωση σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο επόμενο».

Για την αναμέτρηση με το Μαρόκο:

«Θα είναι μια σκληρή αναμέτρηση με το Μαρόκο. Είχαμε προβλήματα όταν τους αντιμετωπίσαμε το 2018 στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης