Μουντιάλ 2022

Χουάνγκ Ιν-Μπομ: «Περήφανος που δώσαμε ό,τι είχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Χουάνγκ Ιν-Μπομ: «Περήφανος που δώσαμε ό,τι είχαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο»
Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Χούανγκ Ιν-Μπομ, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, μετά τον αποκλεισμό της Νότιας Κορέας από το Μουντιάλ του Κατάρ.
«Τέλος» το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη Νότια Κορέα, μετά την ήττα-αποκλεισμό (05/12, 4-1) από τη Βραζιλία. Κάπως έτσι, ο Χουάνγκ Ιν-Μπομ, αλλά και ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, αμφότεροι παίκτες του Ολυμπιακού, πήραν τον δρόμο της «επιστροφής».

Ο πρώτος, μάλιστα, προχώρησε και σχετική ανάρτηση, κάνοντας έναν μικρό-απολογισμό της προσπάθειας της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τον Σεπτέμβριο του 2018 από την στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας μέχρι σήμερα, εγώ και η ομάδα μου ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Ευχαριστώ που καταφέραμε να τελειώσουμε το τουρνουά νιώθοντας περηφάνεια. Νιώθω περήφανος που τα δώσαμε όλα. Το γεγονός πως κάναμε τον κορεατικό λαό χαρούμενο στους ομίλους και συγκεκριμένα στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα που έχω νιώσει. Το συναίσθημα που προέρχεται από την ατυχή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι μία γραπτή απολογία, αλλά μία προσπάθεια να γίνω να πιο δυνατός ως Κορεάτης παίκτης.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να γράψουν στο πληκτρολόγιο για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που με στηρίζουν. Έτσι, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα τα δώσω όλα ξανά.

Είμαστε άπειρα ευγνώμονες που μπορέσαμε να τελειώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης