Μουντιάλ 2022

Μπέλιγχαμ για τον Χέντερσον: «Δείξτε λίγο σεβασμό στο όνομά του» (video)

Μπέλιγχαμ για τον Χέντερσον: «Δείξτε λίγο σεβασμό στο όνομά του» (video)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με ποστάρισμά του στο Twitter, κάλεσε τους επικριτές του Τζόρνταν Χέντερσον να «σεβαστούν το όνομά του» αφού σκόραρε το πρώτο γκολ της Αγγλίας στη νίκη της επί της Σενεγάλης που έφερε την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη-πρόκριση της Αγγλίας επί της Σενεγάλης για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ μετά τη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας του, έστειλε το δικό του μήνυμα στους επικριτές του Τζόρνταν Χέντερσον, λέγοντας τους να δείξουν σεβασμό σε αυτόν τον παίκτη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν άψοξα στο 1-0 της Αγγλίας, γράφοντας μάλιστα ιστορία.

O 19χρονος, με την ασίστ που έδωσε στον Χέντερσον έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Αγγλίας που βγάζει ασίστ σε αγώνα φάσης των νοκ άουτ σε Μουντιάλ μετά το 1966!

Την ίδια στιγμή, ο Χέντερσον έγινε ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που σκοράρει με την Εθνική Αγγλίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Μετά τον αγώνα μάλιστα, ο Μπέλιγχαμ μίλησε στο ITV Sport και αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται για τον άσο της Λίβερπουλ.

«Έχω δει μερικά από τις ανοησίες που ειπώθηκαν για τον Χέντερσον, είναι γελοίο. Είναι τόσο ταλαντούχος τεχνικά και πέτυχε άλλο ένα γκολ σε ένα τεράστιο παιχνίδι. Θα πρέπει να έχει περισσότερο σεβασμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Ντόρτμουντ.


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης