Μουντιάλ 2022

Εμπαπέ: «Ήρθα για να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, όχι το Χρυσό Παπούτσι»

Εμπαπέ: «Ήρθα για να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, όχι το Χρυσό Παπούτσι»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει με την εθνική ομάδα της Γαλλίας ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι να βγει πρώτος σκόρερ στο τουρνουά.

Ξεκάθαρος ως προς το στόχο που έχει σε αυτό το Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ ύστερα από την πρόκριση της Γαλλίας στους «8» της διοργάνωσης. Ο Γάλλος σούπερ σταρ σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των «τρικολόρ» επί της Πολωνίας τόνισε ότι πήγε στο Κατάρ για να κατακτήσει το τρόπαιο και όχι το βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος στόχος για μένα είναι να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να κερδίσω στον προημιτελικό. Αυτό ονειρεύομαι.

Το μόνο πράγμα που ονειρεύομαι είναι το επόμενο ματς. Για αυτό ήρθα εδώ. Ήρθα για να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ήρθα για να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα ή το Χρυσό Παπούτσι.

Αν τα καταφέρω και αυτά φυσικά και θα είμαι χαρούμενος , αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την εθνική Γαλλίας να κερδίσει.

Αυτή είναι η διοργάνωση των ονείρων μου, προετοιμάζομαι όλη τη σεζόν αγωνιστικά και σωματικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης