Μουντιάλ 2022

Σάουθγκεϊτ: «Ο Χέντερσον είναι ένας υποτιμημένος ηγέτης για την Αγγλία!»

Σάουθγκεϊτ: «Ο Χέντερσον είναι ένας υποτιμημένος ηγέτης για την Αγγλία!»
Δηλώσεις του προπονητή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Σενεγάλης (04/12, 3-0).
Η Αγγλία κυριάρχησε της Σενεγάλης, επικρατώντας με σκορ 3-0 (04/12), πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προφανώς, ο προπονητής των «Τριών Λιονταριών», Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το ματς. Κάτι που έδειξε και στις δηλώσεις που παραχώρησε.

«Η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά, με ή χωρίς την μπάλα. Στα πρώτα 25-30 λεπτά ήμασταν μπλοκαρισμένοι, αλλά καταφέραμε να πιέσουμε, να κερδίσουμε μπάλες και έτσι να έρθουν τα γκολ μας» ανέφερε αρχικά. Έπειτε, έπλεξε το εγκώμιο συγκεκριμένων παικτών που ξεχώρισαν.

«Οι Μπέλιγχαμ και Χέντερσον ήταν εξαιρετικοί στον συγκεκριμένο τομέα του παιχνιδιού. Έχουν στο μυαλό τους να επιτεθούν, να ψάξουν το γκολ, έστω κι αν ο δεύτερος δεν σκοράρει τόσο συχνά. Από την άλλη, είναι ο συνδετικός κρίκος στην ομάδα. Ένας αληθινός ηγέτης, υποτιμημένος».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα του συνόλου του, σε ένα ματς που η μπάλα... έκαιγε.

«Αποδείξαμε πως μπορούμε να σκοράρουμε και να είμαστε κυνικοί στην επίθεση, όταν χρειάζεται πραγματικά. Είχαμε ενέργεια, ήμασταν δεμένοι και κρατήσαμε το μηδέν, κάτι πολύ σημαντικό, εν όψει του επόμενου παιχνιδιού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης