Μουντιάλ 2022

Φόντεν: «Ο Μπέλινγχαμ θα γίνει ο καλύτερος χαφ στον κόσμο»

Φόντεν: «Ο Μπέλινγχαμ θα γίνει ο καλύτερος χαφ στον κόσμο»

Ο Φιλ Φόντεν έπλεξε το εγκώμιο του Τζουντ Μπέλινγχαμ αμέσως μετά τη νίκη της Αγγλίας επί της Σενεγάλης για τους «16» του Μουντιάλ.

Η Αγγλία είναι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για δεύτερη διαδοχική φορά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Γαλλία (10/12).

Τα «τρία λιοντάρια» επικράτησαν 3-0 της Σενεγάλης, έχοντας μεταξύ των πρωταγωνιστών του Φιλ Φόντεν και Τζουντ Μπέλινγχαμ. Ο πρώτος μάλιστα σε δηλώσουν του επέλεξε να επαινέσει την εμφάνιση του συμπαίκτη του, τολμώντας να προβλέψει ότι θα γίνει ο καλύτερος μέσος στον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ITV ο Φιλ Φόντεν:

Για το ματς απέναντι στην Σενεγάλη:

«Θα πανηγυρίσουμε απόψε, αλλά είναι αγώνες νοκ-άουτ, οπότε πρέπει αμέσως να χαλαρώσουμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αντίπαλο. Θα είναι δύσκολο.

Η Σενεγάλη έπαιξε σε μαρκάρισμα man-to-man και ήταν πολύ αθλητικοί, αλλά εμείς είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και κυκλοφορούσαμε ωραία την μπάλα»

Για τον Μπέλινγχαμ:

«Είναι ακόμα νέος και δεν θέλω να πάρουν αέρα τα αυτιά του, αλλά είναι ένας από τους πιο προικισμένους παίκτες που έχω δει ποτέ. Δεν έχει αδυναμίες. Νομίζω θα γίνει ο καλύτερος μέσος στον πλανήτη».

Για τη Γαλλία:

«Δείχνουν πως είναι η δυνατότερη ομάδα της διοργάνωσης ως τώρα. Ωστόσο εμείς νιώθουμε αισιόδοξοι».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης