Μουντιάλ 2022

Μίλερ: «Θα χρειαστώ χρόνο για να μπορέσω να βάλω τα πάντα στη θέση τους»

Μίλερ: «Θα χρειαστώ χρόνο για να μπορέσω να βάλω τα πάντα στη θέση τους»

Ο Τόμας Μίλερ με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Μουντιάλ.

Ως «απόλυτη καταστροφή» χαρακτήρισε ο Τόμας Μίλερ τον αποκλεισμό και την πορεία της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου εμφανώς επηρεασμένος από την έκβαση αυτή προσπάθησε μέσα από το Instagram να στείλει ένα μήνυμα στους φανς του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη δημοσίευση:

«Το χτύπημα είναι βαρύ και πονάει πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο.

Ήταν (σ.σ. η παρουσία μας στο Μουντιάλ) «κύμα» γεμάτο συναισθήματα. Προσμονή, φιλοδοξία, πολιτική, απόρριψη, ήττα στο ξεκίνημα, ελπίδα στο δεύτερο ματς και μετά, μαζί με την πρώτη μας νίκη στο τουρνουά, αποκλειστήκαμε την ίδια στιγμή και μαζί ήρθε η απόλυτη καταστροφή.

Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο δύσκολο να φιλτράρεις και να ερμηνεύσεις σωστά όσα έχουν συμβεί. Πώς αξιολογούνται οι υπηρεσίες και τα αποτελέσματα;

Το μεγάλο ερώτημα στη ζωή: Τι συνέβη; Παρ' όλη την εμπειρία με μεγάλες επιτυχίες αλλά και συντριπτικές ήττες, αυτή τη φορά θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να μπορέσω να βάλω τα πάντα στη θέση τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνεται σε όλους όσους μας στήριξαν ως ομάδα και εμένα προσωπικά τις τελευταίες εβδομάδες - ακόμα και σε δύσκολες στιγμές!

Τα λέμε σύντομα»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης