Μουντιάλ 2022

Μίτροβιτς: Έφτασε τα γκολ του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μουντιάλ (video)

Μίτροβιτς: Έφτασε τα γκολ του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μουντιάλ (video)

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βρήκε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Σερβίας με την Ελβετία και έφτασε τα γκολ του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε μέσα σε 25 λεπτά αγώνα κόντρα στην Ελβετία. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς με μια άψογη κεφαλιά σκόραρε για να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από σέντρα του Τάντιτς και να φτάσει έτσι τα δύο γκολ στο φετινό Μουντιάλ, αλλά και τα τρία συνολικά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Κανείς δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ με την εθνική ομάδα της Σερβίας σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον Μίτροβιτς. Όσον αφορά τη Γιουγκοσλαβία βέβαια, ο επιθετικός της Φούλαμ έπιασε στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ μια πεντάδα ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και ο τωρινός προπονητής της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς.

Πλέον, ο Μίτροβιτς χρειάζεται ένα ακόμη για να βρεθεί στην κορυφή όπου βρίσκεται ο Ντράζαν Τζέρκοβιτς, ο οποίος είχε σκοράρει τέσσερις φορές στο Μουντιάλ του 1962 με το εθνόσημο της Γιουγκοσλαβίας.

 

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης