Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Επικό τρολάρισμα της Ryanair σε Βέλγιο και Γερμανία για τον αποκλεισμό τους!

Μουντιάλ 2022: Επικό τρολάρισμα της Ryanair σε Βέλγιο και Γερμανία για τον αποκλεισμό τους!

Η Γερμανία και το Βέλγιο αποδείχθηκαν οι απογοητεύσεις του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου μένοντας εκτός από την φάση των ομίλων και η αεροπορική εταιρεία, Ryanair «πίκαρε» με χιουμοριστικό τρόπο των αποκλεισμό των δύο ομάδων.

Παρότι το φετινό Μουντιάλ ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες για την Γερμανία και το Βέλγιο, η συνέχεια και για τις δύο ομάδες αποδείχθηκε «δραματική», μένοντας εκτός συνέχειας από την φάση των ομίλων.

Έτσι, η «καζούρα» και το χιούμορ από όλο τον πλανήτη δεν άργησε να έρθει με την αεροπορική εταιρεία από την Ιρλανδία, Ryanair να… κλέβει την παράσταση.

Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter όπου έβαλε μια φωτογραφία που έδειχνε πάνω αριστερά τον Σέζνι γράφοντας από κάτω «κουβαλάει την Πολωνία» στο Μουντιάλ λόγω των εκπληκτικών του εμφανίσεων, πάνω δεξιά τον Mπαπέ που «κουβαλάει την Γαλλία» και κάτω είχε ένα αεροπλάνο της Ryanair κάτω από το οποίο έγραφε «Κουβαλάει το Βέλγιο και την Γερμανία» θέλοντας να καταδείξει με αστείο τρόπο τον αποκλεισμό των δύο χωρών.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: «Unofficial airline» δηλαδή «Ανεπίσημη αεροπορική εταιρεία»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης