Μουντιάλ 2022

Χέρντμαν: «Δεν υπάρχει παιχνίδι για το οποίο να μην είμαστε περήφανοι!»

Χέρντμαν: «Δεν υπάρχει παιχνίδι για το οποίο να μην είμαστε περήφανοι!»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παικτών του - παρά τον αποκλεισμό - εμφανίστηκε ο τεχνικός του Καναδά, Τζον Χέρντμαν. Ο 47χρονος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα την υπερηφάνεια του για την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Οι Καναδοί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την 2η αγωνιστική, με την σημερινή αναμέτρηση απέναντι στο Μαρόκο να έχει για εκείνους περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Χέρντμαν «πάλεψε» απόψε για την πρώτη της νίκη, γνωρίζοντας εν τέλει την τρίτη της διαδοχική ήττα στη φετινή διοργάνωση. Ο Άγγλος τεχνικός τοποθετήθηκε μέσω δηλώσεων για την απόδοση της ομάδας, δικαιολογώντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια και επαινώντας τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζον Χέρντμαν:

«Είμαι περήφανος. Είμαι περήφανος για αυτό που έχουν δείξει εδώ αυτά τα παιδιά. Πάντα θα προσπαθείς να ξεχάσεις έναν αποκλεισμό και θα σε ενοχλεί, αλλά δεν υπάρχει παιχνίδι για το οποίο να μην είμαστε περήφανοι.
Νομίζω ότι αγωνιστήκαμε καλά σε κάθε αγώνα εδώ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαστε εδώ μετά από 36 χρόνια. Υπάρχει ένα ποιοτικό χάσμα σε όλα τα επίπεδα και προσπαθούμε να το κλείσουμε. Αυτό θα κάνουμε και έτσι θα πορευτούμε. Θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε ως οργανισμός, ως προπονητής και ως ομάδα και θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Έχουμε τέσσερα χρόνια για να «χτίσουμε», αλλά αυτό είναι το πρώτο μας βήμα στο μεγάλο άγνωστο. Ανακαλύψαμε πολλά πράγματα: ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε και ότι ήμασταν κοντά».

Νικόλας Μπιλάλης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης