Μουντιάλ 2022

Μαρτίνεθ: «Επιστρέφουμε σπίτι με το κεφάλι ψηλά!»

Μαρτίνεθ: «Επιστρέφουμε σπίτι με το κεφάλι ψηλά!»
Όσα ανέφερε ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά τον αποκλεισμό των «κόκκινων διαβόλων» από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.
«Δεν υπάρχει χώρος και λόγος για ενοχές» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου, μετά τη «λευκή» ισοπαλία του συνόλου του με την Κροατία (01/12, 0-0), που το έθεσε εκτός συνέχειας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ματς σε Μουντιάλ. Στο πρώτο πήραμε τρεις βαθμούς, δίχως να είμαστε αυτοί που πρέπει. Στο δεύτερο αξίζαμε να χάσουμε και χάσαμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Στο τρίτο, όμως, παίξαμε όπως έπρεπε. Γυρίζουμε σπίτι με το κεφάλι μας ψηλά.

Δεν είναι αυτό αρκετό; Προφανώς. Θέλαμε να περάσουμε τους ομίλους και να μείνουμε έως το τέλος του τουρνουά» ανέφερε αρχικά, ενώ στην ερώτηση, αν ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ του 2022, αφήνει με άδεια χέρια τη γνωστή ως «χρυσή γενιά» του Βελγίου, τόνισε:

«Δεν είναι το τέλος της. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Τίλεμανς, ο Ονάνα, ο Ντοκού. Η χρυσή γενιά, ακολουθείται από μία νέα. Από αυτήν εξαρτάται η συνέχεια της εθνικής ομάδας του Βελγίου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης