Μουντιάλ 2022

Φραπάρ: «Όταν είσαι γυναίκα διαιτητής υπάρχει περισσότερη πίεση»

Φραπάρ: «Όταν είσαι γυναίκα διαιτητής υπάρχει περισσότερη πίεση»

Η Στέφανι Φραπάρ αναμένεται να γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει αναμέτρηση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λίγο πριν σφυρίξει στον αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Κόστα Ρίκα, μίλησε για την πίεση που υπάρχει, αλλά και την ευκαιρία που παρουσιάζεται μέσα από τη διοργάνωση του Κατάρ.

Στο παιχνίδι Γερμανία Κόστα Ρίκα (1/12) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, η Στέφανι Φραπάρ πρόκειται να γράψει ιστορία. Θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει έναν αγώνα Μουντιάλ και λίγο πριν την έναρξή του μίλησε για την πίεση του επαγγέλματος αλλά και την ευκαιρία που δίνεται μέσα από το φετινό τουρνουά.

Ανέφερε αναλυτικά: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για τις γυναίκες, όμως πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ευκαιρία για να τις βοηθήσουμε. Γνωρίζουμε την πίεση, αλλά νομίζω ότι δεν θα αλλάξουμε τους εαυτούς μας, θα είμαστε ήρεμες και συγκεντρωμένες. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα ΜΜΕ, συγκέντρωση μόνο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες, ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά έχουμε εμπειρία. Έκανα πολλά παιχνίδια με υψηλής σημασίας, οπότε με όλη αυτή την εμπειρία θα είμαι έτοιμη για τους αγώνες.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης