Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Η ομάδα έγινε πιο δυνατή μετά το χαμένο πέναλτι»

Μέσι: «Η ομάδα έγινε πιο δυνατή μετά το χαμένο πέναλτι»

Μετά τη νίκη με σκορ 2-0 επί της Πολωνίας, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του, το χαμένο πέναλτι, καθώς και το επερχόμενο ματς με την Αυστραλία.

Σχετικά Άρθρα

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να είδε τον Σέζνι να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε, όμως η Αργεντινή τελικά κατάφερε να επικρατήσει της Πολωνίας με σκορ 2-0 και να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» ρωτήθηκε για το χαμένο πέναλτι, αλλά και για την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα.

«Θύμωσα μετά το χαμένο πέναλτι, όμως η ομάδα έγινε πιο δυνατή από αυτό το λάθος μου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμουν πεπεισμένος ότι μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι μόλις βάζαμε το γκολ θα άλλαζε το ματς.

Είμαστε μια ομάδα που παίζει, που το νιώθει, που ξέρει τι πρέπει να κάνει και αυτή είναι η δύναμή της, η συνοχή», δήλωσε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Βρήκαμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας στο προηγούμενο ματς και η νίκη μας έδωσε πολλή ηρεμία. Έτσι, σήμερα είχαμε το μυαλό να κερδίσουμε ξανά».

Παράλληλα, ανέλυσε τα κλειδιά που χάρισαν τη νίκη και τόνισε τη σημασία στη διατήρησης της ηρεμίας, καθώς και ότι η Αργεντινή πρέπει να κοιτά κάθε παιχνίδι ξεχωριστά χωρίς μεγάλα λόγια.

«Σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα, πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να βγούμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Αυστραλία τώρα αλλά από εκεί και πέρα ​​πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όπως κάνουμε πάντα. Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο, όμως κάναμε ένα ακόμη βήμα».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης