Μουντιάλ 2022

Απίθανο φινάλε στο Τυνησία – Γαλλία: Γκολ, λήξη, VAR και τελικό 1-0, με… αποκλεισμό! (video)

Απίθανο φινάλε στο Τυνησία – Γαλλία: Γκολ, λήξη, VAR και τελικό 1-0, με… αποκλεισμό! (video)

Απίθανα πράγματα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Τυνησίας με την Γαλλία, στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης, με το γκολ του Γκριεζμάν να μετρά, το ματς να λήγει, τον VAR να παρεμβαίνει και το 1-0 να είναι το τελικό σκορ!

Προφανώς η νίκη της Τυνησίας επί της Γαλλίας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό αντίκρισμα, αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι ιστορική. Όπως και το… φινάλε της συνάντησης το οποίο πολύ δύσκολα θα ξεχαστεί, από κάθε φίλο του ποδοσφαίρου.

Έχουμε και λέμε… Ο διαιτητής έχει δώσει 8 λεπτά καθυστερήσεις, με το σκορ στο 1-0 και την Τυνησία να γνωρίζει πως προκρίνεται μόνο αν η Δανία ισοφαρίσει την Αυστραλία. Οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο και όλο το τεχνικό τιμ, παρακολουθούν το ματς από το κινητό.

 


Στο 6ο λεπτό των δικών τους καθυστερήσεων, έχουν… αποκλειστεί και το γνωρίζουν. Περίπου 60 δευτερόλεπτα αργότερα, δέχονται και γκολ. Ο Γκριεζμάν κάνει το 1-1, οι «τρικολόρ» πανηγυρίζουν και με την… σέντρα, ακούγεται και το σφύριγμα της λήξης.

Ο επόπτης κατευθύνεται προς την σέντρα, αλλά ο VAR παρεμβαίνει. Βλέπει οφσάιντ και καλεί τον διαιτητή να δει την φάση. Εν τέλει, το γκολ ακυρώνεται και παρότι η Τυνησία έχει αποκλειστεί, οι οπαδοί της πανηγυρίζουν έξαλλα.

Μένει το 1-0 και αναμένουμε το… πραγματικό σφύριγμα της λήξης. Και όμως, οι εκπλήξεις συνεχίζονται, με τον διαιτητή να αφήνει ακόμη ένα λεπτό! Ακόμη και έτσι πάντως, η Τυνησία «άντεξε» και πήρε μία τεράστια νίκη. Παρότι αυτή δεν συνοδεύτηκε με την πρόκριση…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης