Μουντιάλ 2022

Επανεμφανίζεται ο Μανταντά με τη Γαλλία, δύο χρόνια μετά! (video)

Επανεμφανίζεται ο Μανταντά με τη Γαλλία, δύο χρόνια μετά! (video)

Πολλές είναι οι αλλαγές του Ντιντιέ Ντεσάν στο αρχικό σχήμα της Γαλλίας για την 3η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Στιβ Μανταντά χαρακτηριστικά, να ξεκινά βασικός μετά από δύο χρόνια!

Δεδομένη είναι η πρόκριση της Γαλλίας στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και παρότι δεν έχει εξασφαλιστεί η πρωτιά, ο Ντιντιέ Ντεσάν αποφάσισε να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενόψει της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην Τυνησία.

Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο Στιβ Μανταντά, με τον 37χρονο γκολκίπερ της Ρεν να κάνει την εμφάνισή του στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια, και να γίνεται ο γηραιότερος της χώρας του σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Η 35η του συμμετοχή με το εθνόσημο συνολικά είναι γεγονός και η προηγούμενη φορά που κάθισε κάτω από τα δοκάρια των «τρικολόρ» χρονολογείται το 2020, σε φιλική ήττα με 2-0 από τη Φινλανδία.

Όσον αφορά την τελευταία του εμφάνιση σε επίσημη συνάντηση; Γυρνάμε τον χρόνο στον Νοέμβριο του 2019 και στη νίκη με το ίδιο σκορ, κόντρα στην Αλβανία, στα προκριματικά του EURO!

Πρόκειται για την 2η συμμετοχή του Μανταντά σε Μουντιάλ στην καριέρα του, με τη μοναδική να έχει λάβει χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, και πάλι στην 3η στροφή του τουρνουά, απέναντι στην Δανία!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης