Μουντιάλ 2022

Στην προπόνηση της Βραζιλίας Παλαιστίνιος οπαδός που κουβάλησε τα εγγόνια του Τίτε στην πλάτη του!

Στην προπόνηση της Βραζιλίας Παλαιστίνιος οπαδός που κουβάλησε τα εγγόνια του Τίτε στην πλάτη του!
Ο Τίτε κάλεσε στην προπόνηση Παλαιστίνιο οπαδό που πήρε τον εγγονό του στις πλάτες του, δίχως να το γνωρίζει!
Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε στο Κατάρ, με έναν Παλαιστίνιο οπαδό να μεταφέρει στις πλάτες του δύο παιδιά, από το γήπεδο μέχρι το μετρό, βοηθώντας μία γυναίκα. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για τη νύφη και τα εγγόνια του προπονητή της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε!

Ο τελευταίος, όταν το έμαθε, προσκάλεσε τον Παλαιστίνιο οπαδό και την οικογένειά του στην προπόνηση της «σελεσάο», ανήμερα μίας ημερομηνίας ορόσημο για τον λαό της Παλαιστίνης.

Συγκεκριμένα, έτυχε να συμπέσει με την Ημέρα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους της Παλαιστίνης, που συμπίπτει με την επέτειο από την έγκριση των Ηνωμένων Εθνών για τον διαχωρισμό του κράτους της Παλαιστίνης από το Ισραήλ το 1947.

«Ο αθλητισμός προσφέρει τρομερά νοήματα, ειδικά για τους νέους ανθρώπους. Η οικογένειά μου γύριζε από το παιχνίδι και ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν ακόμα και μέχρι το μετρό. Έχω δύο βαριά εγγόνια. Εντάξει, να σηκώσεις τον έναν, αλλά ο Λούκα είναι πολύ βαρύς. Τελικά, ένας Άραβας ήθελε να βοηθήσει, ζήτησε να βοηθήσει και κουβάλησε τον εγγονό μου στην πλάτη του για λίγο. Υπάρχει μια πολύ πολύ όμορφη φωτογραφία από αυτή τη στιγμή.

Θα ήθελα να τον συναντήσω, γιατί έδειξε μια τρομερή αίσθηση αλληλεγγύης που αντανακλά και το ποδόσφαιρο. Φυσικά και θέλω να κερδίζω, αλλά υπάρχουν πράγματα περισσότερο σημαντικά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης