Μουντιάλ 2022

Μπεράλτερ μετά την πρόκριση των ΗΠΑ: «Δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα, είναι υπέροχο πόσο δουλεύει ο Πούλισικ για την ομάδα»

Μπεράλτερ μετά την πρόκριση των ΗΠΑ: «Δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα, είναι υπέροχο πόσο δουλεύει ο Πούλισικ για την ομάδα»
Ο προπονητής των ΗΠΑ, Γκρεγκ Μπεράλτερ σχολίασε την επιτυχία της ομάδας του εναντίον του Ιράν που της χάρισε την πρόκριση στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.
Στη μεγάλη αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο τεχνικός των ΗΠΑΓκρεγκ Μπεράλτερ, ύστερα από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στο Ιράν με 1-0, αποτέλεσμα που έδωσε στους Αμερικανούς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ του Κατάρ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον «χρυσό» σκόρερ της ομάδας, Κρίστιαν Πούλισικ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε, ενώ στο δεύτερο μέρος δείξαμε αποφασιστικότητα. Τα παιδιά έδωσαν κάθε σταγόνα ενέργειας και στο τέλος περάσαμε τον γύρο αήττητοι. Όσο για τον Πούλισικ, δεν υπάρχει ενημέρωση για την υγεία του, αλλά είναι υπέροχο όταν ένας από τους καλύτερους παίκτες σου είναι επίσης ένας από αυτούς που εργάζονται περισσότερο. Με αυτόν τον νέο τραυματισμό και τους σχετικούς χρόνους αποκατάστασης, το να μετράς κάθε δευτερόλεπτο είναι αγχωτικό. Νομίζω ότι έχω λιγότερα μαλλιά στο κεφάλι μου τώρα, αλλά θα συνεχίσουμε με τον επόμενο αγώνα με την Ολλανδία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης