Μουντιάλ 2022

Για την Adidas σκόραρε ο Φερνάντες, αλλά για την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Για την Adidas σκόραρε ο Φερνάντες, αλλά για την Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Το σίριαλ της... πατρότητας του πρώτου γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη (28/11, 2-0), συνεχίζεται!
«Θρίλερ» δίχως... τέλος αποδεικνύεται το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουρουγουάη, στην επικράτηση της πρώτης με σκορ 2-0 (28/11), στη μεταξύ τους αναμέτρησης, για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η FIFA διόρθωσε με καθυστέρηση περίπου επτά λεπτών, την κατοχύρωση του γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως ο Μπρούνο Φερνάντες είναι αυτός που σκόραρε. Κάτι με το οποίο συμφωνεί και η Adidas, η εταιρεία που προμηθεύει με μπάλες ποδοσφαίρου παραδοσιακά το Μουντιάλ. Μάλιστα, ο γερμανικός «κολοσσός» στην αθλητική ένδυση, τόνισε πως ο αισθητήρας της μπάλας στη συγκεκριμένη φάση, επιβεβαιώνει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήρθε σε επαφή μαζί της.

Από την άλλη, όμως, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας, αναμένεται να καταθέσει... ένσταση ως προς την «πατρότητα» του γκολ, υποστηρίζοντας πως ανήκει στην Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι στον Μπρούνο Φερνάντες. H FIFA, όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, ήδη έχει αποφασίσει να επανεξετάσει τη συγκεκριμένη φάση.

Μένει να φανεί, όχι μόνο σε ποιον ανήκει -εν τέλει- το γκολ, αλλά τι είδους προεκτάσεις θα έχει ένα ζήτημα που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να πείσει τους διαιτητές της αναμέτρησης, πως το γκολ του ανήκει, περιστατικό το οποίο καταγράφηκε από τις κάμερες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης