Μουντιάλ 2022

«Είσαι ο γ@#%$ Νεϊμάρ!» Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρονάλντο!

«Είσαι ο γ@#%$ Νεϊμάρ!» Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ρονάλντο!

Ο θρύλος της Βραζιλίας, Ρονάλντο Ναζάριο «έστειλε» ένα συγκλονιστικό μήνυμα στον τραυματία Νεϊμάρ.

Ο Ρονάλντο Ναζάριο, το θρυλικό «εννιάρι» της εθνικής Βραζιλίας αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έστειλε μέσω των social media μια επιστολή συμπαράστασης και εμψύχωσης στον Νεϊμάρ.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στο ματς με τη Σερβία (2-0) και χάνει το σημερινό (28/11, 18:00) παιχνίδι με την Ελβετία αλλά και τον αγώνα της Παρασκευής (2/12, 21:00) εναντίον του Καμερούν.

Ο Νεϊμάρ πρώτος έγραψε ένα μήνυμα στους θαυμαστές του δηλώνοντας έτοιμος να βγει πιο δυνατός από ακόμη μια πρόκληση στην καριέρα του. Ύστερα ήρθε ο συμπαίκτης του και σκόρερ με τη Σερβία, Ριτσάρλισον να τον υποστηρίξει. Τώρα ήταν η σειρά του Ρονάλντο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 ξεκίνησε «Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτή την ανοιχτή επιστολή αλλιώς: είσαι απίστευτος, Νεϊμάρ! Γίγαντα!

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι, όπως και εγώ, σε θαυμάζουν και σε αγαπούν. Το ταλέντο σου, μάλιστα, σε έχει πάει τόσο μακριά, τόσο ψηλά, που υπάρχει αγάπη και θαυμασμός για σένα σε κάθε γωνιά του κόσμου. Και είναι και γι' αυτό, γιατί έφτασες εκεί που έφτασες, για την επιτυχία που κατάφερες, που έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο φθόνο και κακία».

Το «φαινόμενο» φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους επικριτές του «Νέι»• «Τι κόσμος είναι αυτός; Τι μήνυμα μεταφέρουμε στη νεολαία μας; Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι εναντίον σου, αλλά είναι λυπηρό να βλέπεις την κοινωνία στο δρόμο της ευτελισμού της μισαλλοδοξίας, της ομαλοποίησης της ρητορικής μίσους. Είναι ενάντια σε αυτή τη λεκτική βία».

Τέλος, ζήτησε από όλους τους φίλους -και μη- της «Σελεσάο» να στηρίξουν το «δεκάρι» της Βραζιλίας αλλά και τον επίσης τραυματία, Ντανίλο: «Μην εξυψώνετε τους δειλούς και τους φθονερούς. Σε όσους έχουν διαβάσει ως εδώ, σας ζητώ να στείλετε θετική ενέργεια στην ομάδα, στον Νεϊμάρ, στον Ντανίλο και σε όλους τους παίκτες».

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης