Μουντιάλ 2022

Καμερούν – Σερβία: Βασικοί στην αναμέτρηση οι Ενκουλού, Κουντέ και Ζίβκοβιτς!

Καμερούν – Σερβία: Βασικοί στην αναμέτρηση οι Ενκουλού, Κουντέ και Ζίβκοβιτς!

Αναμέτρηση με… ελληνικό άρωμα αυτή μεταξύ Καμερούν και Σερβίας, καθώς ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στη σέντρα είναι και τρεις που αγωνίζονται στη χώρα ματς.

Αντίδραση ψάχνουν Καμερούν και Σερβία μετά τις ήττες στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων από Ελβετία και Βραζιλία αντίστοιχα, στο παιχνίδι που ξεκινά στις 12:00.

Στη μάχη αυτή βέβαια θα πάρουν μέρος και τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Καμερουνέζους, Πιέρ Κουντέ και Νικολά Ενκουλού που φορούν τη φανέλα Άρη και Ολυμπιακού αντίστοιχα, αλλά και για τον Σέρβο του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των Αφρικανών, Ριγκομπέρτ Σονγκ, αναγκάστηκε να προβεί σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Ντένις Επασί, που μέχρι πέρυσι ήταν στον ΟΦΗ, να παίρνει θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια αντί του Αντρέ Ονάνα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμερούν (Σονγκ): Επασί, Φάι, Σαρλς-Καστεγέτο, Ενκουλού, Τόλο, Ανγκισά, Κούντε, Χόνγκλα, Εμπεμό, Τσούπο-Μότινγκ, Εκαμπί.

Σερβία (Στοΐκοβιτς): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Πάβλοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Λούκις, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς, Τάντιτς, Σ. Μιλίκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης