Μουντιάλ 2022

Οι Καταριανοί απάντησαν στα... κλειστά στόματα των Γερμανών μέσω Οζίλ! (video)

Οι Καταριανοί απάντησαν στα... κλειστά στόματα των Γερμανών μέσω Οζίλ! (video)
Την δική τους απάντηση στα... κλειστά στόματα των διεθνών της Γερμανίας πριν την πρεμιέρα με την Ιαπωνία, έδωσε μια μερίδα Καταριανών που βρέθηκαν στις κερκίδες για το ντέρμπι της «Νασιοναλμάνσαφτ» με την Ισπανία. Οι Άραβες κρατούσαν σκίτσα και φωτογραφίες του Μεσούτ Οζίλ, αφήνοντας αιχμές για το τέλος του από την Εθνική ομάδα και τις κατηγορίες του περί ρατσισμού.
Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Καταριανοί για την κίνηση των παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γερμανίας να... φωτογραφηθούν με κλειστά στόματα ως αντίδραση στις τακτικές και τη «φίμωση» της FIFA.

Πιο συγκεκριμένα, μέρος της κερκίδας ύψωσε φωτογραφίες του Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος δεν είχε αποχωρήσει και με τον καλύτερο τρόπο από την Εθνική του ομάδα, για να αντιταθούν και εκείνοι από μεριάς τους στις κατηγορίες.
Υπενθυμίζουμε τα λόγια του τότε μέσου της Άρσεναλ που είχαν προκαλέσει... σάλο και «θύελλα» αντιδράσεων: «Άνθρωποι με ρατσιστικές ιδέες δεν πρέπει να εργάζονται για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον κόσμο. Είναι ασέβεια στις ρίζες μου. Με... έκαναν πολιτικό θέμα, δεν μπορώ να το ανεχτώ. Ο ρατσισμός δεν πρέπει ποτέ να γίνεται αποδεκτός».
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης