Μουντιάλ 2022

Το γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις είναι το γρηγορότερο σε φάση ομίλων του Μουντιάλ ύστερα από εκείνο του Ντέμπσεϊ το 2014! (video)

Το γκολ του Αλφόνσο Ντέιβις είναι το γρηγορότερο σε φάση ομίλων του Μουντιάλ ύστερα από εκείνο του Ντέμπσεϊ το 2014! (video)

Ο Αλφόνσο Ντέιβις χρειάστηκε μόλις 68 δευτερόλεπτα για να σκοράρει το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρώτο του Καναδά στην διοργάνωση! Το ιστορικό του τέρμα μάλιστα είναι το γρηγορότερο σε φάση ομίλων Μουντιάλ ύστερα από εκείνο του Κλιντ Ντέμπσεϊ το 2014.

Ο Καναδός άσος της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις, χρειάστηκε μόλις 68 δευτερόλεπτα στην αρχή του αγώνα του Καναδά κόντρα στην Κροατία προκειμένου να γράψει ιστορία πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο και το πρώτο της εθνικής του ομάδας στη διοργάνωση!

Η ιστορική κεφαλιά του Ντέιβις που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κροάτη τερματοφύλακα, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, μέσα στα πρώτα δύο λεπτά του αγώνα, αποτελεί το πιο γρήγορο γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Παράλληλα όμως είναι και το γρηγορότερο τέρμα που μπαίνει σε αγώνα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης ύστερα από εκείνο που είχε πετύχει ο Κλιντ Ντέμπσεϊ στα 26 δευτερόλεπτα του αγώνα των ΗΠΑ κόντρα στη Γκάνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης