Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Ξεκινάει ένα νέο Μουντιάλ για την Αργεντινή!»

Μέσι: «Ξεκινάει ένα νέο Μουντιάλ για την Αργεντινή!»
Όσα δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, μετά την επικράτηση της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό (26/11, 2-0).
Ο Λιονέλ Μέσι έκανε μία ηγετική εμφάνιση κόντρα στο Μεξικό (26/11, 2-0), οδηγώντας την Αργεντινή στην πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, σε μία βραδιά, γεμάτη ρεκόρ για τον ίδιο.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέρθηκε τόσο στο ματς καθ' αυτό, όσο και στο «σοκ» της πρεμιέρας, κόντρα στη Σαουδική Αραβία (22/11, 2-1).

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Οφείλουμε να παίζουμε έτσι. Το Μεξικό είναι καλή ομάδα, με φοβερό προπονητή, που της αρέσει να κρατά την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμήσαμε και δείξαμε ποιοι είμαστε» ανέφερε αρχικά, πριν αναφερθεί στην ήττα-σοκ της πρεμιέρας, κόντρα στη Σαουδική Αραβία (22/11, 2-1).

«Το πρώτο παιχνίδι μας κόστισε σε μεγάλο βαθμό, για διάφορους λόγους. Υπάρχουν παιδιά που αγωνίζονται σε Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά. Ακόμα κι αν δεν παίξαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ από ισάριθμες φάσεις. Για εκατοστά δεν κάναμε το 2-0, που θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Για εμάς ξεκινάει ένα καινούργιο Μουντιάλ από σήμερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν θέλουμε να γυρίσουμε νωρίς "σπίτι"».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε κάποιες φήμες που υπήρχαν, ως προς τον βαθμό ετοιμότητάς του.

«Δεν γνωρίζω γιατί ειπώθηκαν τόσα πράγματα για την κατάστασή μου και τον αστράγαλό μου. Η αλήθεια είναι πως πόνεσα λίγο στα τελευταία λεπτά, αλλά ως εκεί. Προπονήθηκα κανονικά με το υπόλοιπο γκρουπ».

Όσο για τη συνέχεια, τόνισε:

«Είναι μονόδρομος για εμάς. Κάθε ματς είναι τελικός. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης