Μουντιάλ 2022

Λιονέλ Μέσι: «Έπιασε» τα γκολ του Μαραντόνα και... κυνηγά τον Μπατιστούτα! (video)

Λιονέλ Μέσι: «Έπιασε» τα γκολ του Μαραντόνα και... κυνηγά τον Μπατιστούτα! (video)
Ο Λιονέλ Μέσι «ισοφάρισε» κι άλλο ρεκόρ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Μεξικό (26/11, 2-0)!
Σχετικά Άρθρα
Η αρχή έγινε με τη «σέντρα» στο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Λιονέλ Μέσι ήταν στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στο Μεξικό (26/11) κι έδωσε το «παρών» σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της Αργεντινής, για 21η φορά. Όσες το έπραξε και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Οι δύο τους, πλέον, μοιράζονται αυτήν την κορυφή, αλλά ο 35χρονος νυν αρχηγός της «αλμπισελέστε», δεν έμεινε εκεί!

Στο 64o λεπτό, έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής και με φοβερό τελείωμα, «άνοιξε» το σκορ, αλλά και τον δρόμο για τη νίκη της Αργεντινής κόντρα στο Μεξικό με σκορ 2-0 (26/11)!

Κατά αυτόν τον τρόπο, έφτασε τα 8 γκολ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσα έχει και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, αλλά και ο Γκιγιέρμο Στάμπιλε, ο οποίος τα πέτυχε μάλιστα, μόνο σε μία διοργάνωση (1930)!



Κάπως έτσι, «μοιράζονται» τη δεύτερη θέση στη σχετική λίστα, με τον Μέσι να... κυνηγά, πλέον, μόνο τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, που έχει 10!

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης