Μουντιάλ 2022

Ντε Μπρόινε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κατακτήσουμε το Μουντιάλ, έχουμε... γεράσει»

Ντε Μπρόινε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κατακτήσουμε το Μουντιάλ, έχουμε... γεράσει»

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στην αγγλική εφημερίδα Guardian ο ηγέτης της Μάντσεστερ Σίτι και της Εθνικής Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε, μιλώντας για την ζωή του κάτω από τον «προβολέα» της δημοσιότητας, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως το Βέλγιο είναι πολύ... γερασμένο για να κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο... πεσιμιστής Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Guardian

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να το πάρουμε (σ.σ. το Μουντιάλ), είμαστε πολύ μεγάλοι. Πιστεύω ότι η ευκαιρία μας ήταν το 2018. Έχουμε καλή ομάδα αλλά οι σημαντικοί μας παίκτες έχουν μεγαλώσει. Χάσαμε μερικούς παίκτες-κλειδιά τα τελευταία χρόνια. Έρχονται μερικοί νέοι παίκτες αλλά δεν είναι στο επίπεδο όσων είχαμε το 2018. Μας βλέπω πιο πολύ ως outsider».

Για τα πολλά χρήματα με τα οποία αμοίβονται οι ποδοσφαιριστές: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει απαραίτητα με τα χρήματα. Είναι και η προσοχή. Αν από εκεί που δεν σε προσέχει κανείς, φτάνεις σε μια κατάσταση που όπου πας όλοι σε προσέχουν, αυτό σε αλλάζει». 

Για τον «προβολέα» της δημοσιότητας και πως αυτός επηρεάζει τη ζωή του: «Είτε δέχεσαι τα πάντα, είτε τα μπλοκάρεις. Σε κάποιους αρέσει όλη η προσοχή, αλλά μετά από λίγο σε "τρώει". Αν προσπαθήσεις να τη διώξεις (σ.σ. την προβολή), φαίνεσαι αλαζόνας. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης