Μουντιάλ 2022

Μουντιάλ 2022: Απεβίωσε 62χρονος οπαδός της Ουαλίας στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Απεβίωσε 62χρονος οπαδός της Ουαλίας στο Κατάρ

Ένας φίλαθλος της Ουαλίας, 62 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Κατάρ όπου είχε ταξιδέψει για να ζήσει από κοντά την προσπάθεια της χώρας του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη χτες, (25/11) στο Κατάρ όπου διεξάγεται το Μουντιάλ 2022. Συγκεκριμένα, ο 62χρονος, Κέβιν Ντέιβις από το Pembrokeshire της Ουαλίας, βρισκόταν στη Ντόχα με τον γιο του και τους φίλους του, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της χώρας του, ωστόσο, έχασε τη ζωή του πριν προλάβει να βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου.

Σύμφωνα με το «BBC Wales», ο Ντέιβις πέθανε από φυσικά αίτια ενώ αναφέρεται ότι δεν βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την ήττα της ομάδας του Γκάρεθ Μπέιλ με 2-0 από το Ιράν. Στην οικογένειά του προσφέρεται βοήθεια από το προξενείο του Ηνωμένου Βασιλείου, με την υποστήριξη της Ένωσης Υποστηρικτών του Ποδοσφαίρου Cymru, η οποία βοηθά τους φιλάθλους στο τουρνουά.

Το Γραφείο Εξωτερικών Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης επιβεβαίωσε ότι «υποστήριξε την οικογένεια ενός Βρετανού που πέθανε στο Κατάρ». Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουαλίας έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter λέγοντας ότι οι σκέψεις της ήταν με την οικογένεια και τους φίλους του Κέβιν αυτή τη θλιβερή στιγμή και είπε ότι θα βοηθούσε σε ό,τι μπορούσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης