Μουντιάλ 2022

«Χαμογέλα, νικήσαμε»: Η ηγετική κίνηση του Ρονάλντο στον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα! (video)

«Χαμογέλα, νικήσαμε»: Η ηγετική κίνηση του Ρονάλντο στον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον γκάφα! (video)

Σε μια πράξη που δείχνει την προσωπικότητα του προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γκάνα, έσπευσε να στηρίξει τον Ντιόγκο Κόστα μετά την παρ' ολίγον ολέθρια γκάφα του στην τελευταία φάση του αγώνα.

Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της «μυθικής» καριέρας του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα ηγετικά του στοιχεία και την νοοτροπία αρχηγού που τον διακατέχει.

Αυτό αποτυπώνεται και από το πώς έπραξε μετά το τέλος της πρεμιέρας της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ κόντρα στην Γκάνα. Οι Αφρικανοί άγγιξαν την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς πανέξυπνα περίμενε πίσω από τον κίπερ, Ντιόγκο Κόστα και την κατάλληλη στιγμή τον αιφνιδίασε και έκλεψε την μπάλα, αδυνατώντας όμως να βρει ισορροπία και να εκτελέσει προς την εστία, με το 3-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

 

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας παρά το ότι γλίτωσε το 3-3, τα έβαλε με τον εαυτό του αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα και εκεί, ο CR7 έπραξε ως αρχηγός. Πλησίασε τον νεαρό πορτιέρε μαζί με τον ομοθεσίτη του, Ζοσέ Σα και όπως φαίνεται στο βίντεο που κυκλοφόρησε, προσπάθησε να του ανεβάσει το ηθικό, λέγοντάς του:

«Νικήσαμε, πρέπει να χαμογελάς, νικήσαμε! Άλλη μια νίκη και είμαστε στην επόμενη φάση, μπορείς να χαμογελάσεις, πάμε! Νικήσαμε», σε ένα στιγμιότυπο για το οποίο ο βετεράνος σταρ κέρδισε την αποθέωση στα social media.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης