Μουντιάλ 2022

Νειμάρ: «Η σημερινή μέρα από τις δυσκολότερες στην καριέρα μου»

Νειμάρ: «Η σημερινή μέρα από τις δυσκολότερες στην καριέρα μου»
Ο Νειμάρ τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ, κόντρα στη Σερβία, χάνοντας έτσι τα επερχόμενα παιχνίδια απέναντι σε Ελβετία και Καμερούν. Ο 30χρονος άσος που υπέστη διάστρεμμα, τοποθετήθηκε για τον τραυματισμό του μέσω ανάρτησής του στο Instagram. 
Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Νειμάρ, καθώς στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Βραζιλία και Σερβία γνώρισε σοβαρό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε. Ο Βραζιλιάνος άσος μίλησε ανοικτά για τον τραυματισμό του, ενώ ακόμη ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά το σχόλιο του Νειμάρ:

«Η περηφάνια και η αγάπη που νιώθω που φοράω αυτήν τη φανέλα δεν εξηγείται. Αν ο Θεός μου έδινε την ευκαιρία να επιλέξω μια χώρα που θα γεννηθώ, αυτή θα ήταν η Βραζιλία. Τίποτα στη ζωή μου δεν μου ήρθε εύκολα και έπρεπε πάντα να κυνηγάω τα όνειρα μου και τους στόχους μου. Ποτέ δεν εύχομαι το κακό σε κανέναν, αλλά βοηθούσα αυτούς που το έχουν ανάγκη. Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου. Και πάλι σε παγκόσμιο κύπελλο έχω έναν τραυματισμό και είναι κάτι που με πονάει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και εμένα. Είμαι παιδί του Θεού και η πίστη μου είναι ατελείωτη».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης