Μουντιάλ 2022

Σκαλόνι: «Να δώσουμε χαρά στον Ντιέγκο που μας κοιτάζει από ψηλά»

Σκαλόνι: «Να δώσουμε χαρά στον Ντιέγκο που μας κοιτάζει από ψηλά»

Στη συνέντευξη τύπου της Αργεντινής ενόψει του αγώνα με το Μεξικό, ο Λιονέλ Σκαλόνι ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται τη νίκη για να κάνει περήφανο και τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι. Στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό, υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για τη νίκη, προκειμένου να κάνει περήφανο τον θρυλικό ποδοσφαιριστή της «Αλμπισελέστε», που θα τους παρακολουθεί από… ψηλά.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι μια θλιβερή μέρα λόγω αυτού που συνέβη πριν από δύο χρόνια με τον Ντιέγκο. Ελπίζουμε να του δώσουμε χαρά αύριο Σάββατο αν μας κοιτάζει από τον ουρανό, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Φαίνεται απίστευτο ότι δεν υπάρχει πια. Είναι μια θλιβερή μέρα για τους Αργεντινούς, αλλά ας ελπίσουμε ότι αύριο θα είναι μια ευτυχισμένη.»

Για την ήττα από τη Σαουδική Αραβία είπε: «Είναι φυσιολογικό όταν κάνεις το ντεμπούτο σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο να νιώθεις τους γνωστούς πόνους στο στομάχι του να εκπροσωπείς μια ομάδα όπως η Αργεντινή. Με όλο τον σεβασμό στους άλλους, δεν είναι το ίδιο να κάνεις ντεμπούτο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με αυτή τη φανέλα παρά με άλλη.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης