Μουντιάλ 2022

Λουίς Ενρίκε: «Δεν με απασχολεί το αν κάνουν οι παίκτες σεξ πριν τα παιχνίδια, όχι όμως να γίνονται όργια»

Λουίς Ενρίκε: «Δεν με απασχολεί το αν κάνουν οι παίκτες σεξ πριν τα παιχνίδια, όχι όμως να γίνονται όργια»

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, κατά τη διάρκεια του 5ου Live που κάνει στο Twitch του για το Μουντιάλ ερωτήθηκε για το αν είναι υπέρ ή κατά με το να κάνουν σεξ οι παίκτες πριν τους αγώνες. Ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» τόνισε ότι είναι φυσικό να κάνουν κάτι τέτοιο οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο είναι αντίθετος με τα... όργια.

Το 5ο live του στο Twitch σχετικά με το Μουντιάλ έκανε ο Λουίς Ενρίκε το βράδυ της Πέμπτης (24/11). Συνολικά πάνω από 600.000 άτομα υπολογίζεται ότι παρακολούθησαν το live όπου μεταξύ άλλων, ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» ρωτήθηκε σχετικά με το αν είναι υπέρ ή κατά με το να κάνουν σεξ οι παίκτες πριν τους αγώνες.

Ο Ισπανός προπονητής είπε ότι είναι φυσικό να κάνουν σεξ οι αθλητές και δεν χρειάζεται να γίνεται θέμα κάτι τόσο φυσικό. Ωστόσο τόνισε ότι δεν είναι υπέρ με το να γίνονται... όργια!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο live ο Λουίς Ενρίκε:

«Εδώ είμαστε συγκεντρωμένοι, κλεισμένοι στις εγκαταστάσεις οπότε δεν είναι εφικτό να συμβεί (σ.σ. σεξ). Αλλά γενικά αυτή η συζήτηση είναι μια μεγάλη ηλιθιότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως κάτι φυσικό. Όχι βέβαια το να κάνεις όργια. Προφανώς αυτό δεν είναι και το καλύτερο πριν από ένα παιχνίδι»

«Όταν βρίσκονται στους συλλόγους τους, οι παίκτες κοιμούνται στα σπίτια τους και το αν κάνουν σεξ ή δεν κάνουν δεν με απασχολεί καθόλου. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να επικρατεί η κοινή λογική. Εγώ είμαι υπέρ του να ζει ο κάθε παίκτης τη ζωή του κανονικά. Τί σημασία έχει… αν κάνουν σεξ. Αντιθέτως, εγώ το θεωρώ σημαντικό».

«Εγώ, όσο ήμουν ποδοσφαιριστής, όποτε μπορούσα, με τη σύζυγό μου κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης