Μουντιάλ 2022

Γκάβι: «Αργότερα στην καριέρα μου θα καταλάβω τι πέτυχα»

Γκάβι: «Αργότερα στην καριέρα μου θα καταλάβω τι πέτυχα»

Η Ισπανία επικράτησε με σκορ 7-0 της Κόστα Ρίκα στον πρώτο τους αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο πρωταγωνιστής, Γκάβι, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι πέτυχε…

Αναμφίβολα, μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα της Ισπανίας στο Μουντιάλ ήταν ο νεαρός Γκάβι. Μόλις σε ηλικία 18 ετών και 110 ημερών έκανε το ντεμπούτο του σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ μάλιστα σκόραρε και έτσι έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που σημειώνει γκολ στη διοργάνωση μετά τον Πελέ!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων, μεταξύ των οποίων αυτή του Γκιγιέμ Μπαλάγκε.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, που μεταξύ άλλων έχει γράψει τις βιογραφίες των Λιονέλ Μέσι, Πεπ Γκουαρδιόλα και Ράφα Μπενίτεθ, ενώ εργάζεται ως αναλυτής στο Sky Sports, μετά την ευρεία νίκη της Ισπανίας, απηύθυνε την εξής ερώτηση στον πρωταγωνιστή του αγώνα.

«Έχεις συνειδητοποιήσει τι σπουδαίο παιχνίδι έκανες και τα ρεκόρ που κατέρριψες, σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο;»

Η απάντηση του νεαρού Γκάβι ωστόσο, ειλικρινέστατη:

«Εμμ… Χμμ.. Ο Κόκε μου λέει ότι αργότερα στην καριέρα μου θα καταλάβω τι ακριβώς κατόρθωσα σήμερα!»

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης