Μουντιάλ 2022

Φερνάντο Σάντος: «Η περίπτωση του Ρονάλντο δεν μας έχει επηρεάσει»

Φερνάντο Σάντος: «Η περίπτωση του Ρονάλντο δεν μας έχει επηρεάσει»

Σίγουρος για την ομάδα του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, δηλώνοντας ότι η διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει επηρεάσει καθόλου την Πορτογαλία.

Με περίσσεια αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, καθώς είναι απόλυτα βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει ψηλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αναφέρθηκε ακόμα στην διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την εθνική.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν πιστεύω ότι έχουμε επηρεαστεί, είναι ένα θέμα για το οποίο δεν έχουμε καν μιλήσει. Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες έχουν όλοι τους καλή διάθεση.

Το να κερδίσεις μία τέτοια διοργάνωση είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα, αρκεί να κοιτάξετε τα πρώτα ματς. Σε κάθε διοργάνωση το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό αλλά εμείς αναδειχτήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης έχοντας φέρε ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς.

Έχουμε ένα όνειρο, που είναι να παλέψουμε για τον τίτλο. Δεν είμαστε ματαιόδοξοι αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης