Μουντιάλ 2022

Σκέψεις για να μεταδοθεί ολόκληρο το Μουντιάλ από τον ελεύθερο ΑΝΤ1!

Σκέψεις για να μεταδοθεί ολόκληρο το Μουντιάλ από τον ελεύθερο ΑΝΤ1!

Μετά το φιάσκο με τις μεταδόσεις το Μουντιάλ από το ΑΝΤ1+, οι ιθύνοντες του καναλιού εξετάζουν το ενδεχόμενο οι αγώνες να προβληθούν από τα ελεύθερα κανάλια του ΑΝΤ1 και του ΜακεδονίαTV.

Σχετικά Άρθρα

Εξελίξεις αναμένονται όσον αφορά τις μεταδόσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον ANT1. Το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τα προβλήματα που υπήρξαν στην προβολή των αγώνων μέσω της πλατφόρμας του ANT1+ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τη λύση αυτή και να μεταδώσει τα ματς μέσα από τη συχνότητα του ελεύθερου καναλιού αλλά και του ΜακεδονίαTV.  

Για 2η συνεχόμενη ημέρα άλλωστε, πολλοί συνδρομητές διαμαρτυρήθηκαν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σύνδεσή τους και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το πρώτο ματς της Τρίτης (22/11) στο Μουντιάλ του Κατάρ, ανάμεσα σε Αργεντινή και Σαουδική Αραβία. Το κανάλι αποφάσισε και πάλι να απολογηθεί, προβάλλοντας από την ελεύθερη συχνότητα τους αγώνες Δανία - Τυνησία και Μεξικό - Πολωνία, ωστόσο πρέπει να βρεθεί μια μόνιμη λύση στο πρόβλημα, την ώρα που χιλιάδες συνδρομητές διαμαρτύρονται.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως σύντομα πρόκειται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και μάλλον η διοργάνωση οδεύει προς «ελεύθερη» μετάδοση.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης