Μουντιάλ 2022

Κολίνα: «Αυτός είναι ο λόγος που δίνονται τόσα λεπτά καθυστερήσεων στο Μουντιάλ»

Κολίνα: «Αυτός είναι ο λόγος που δίνονται τόσα λεπτά καθυστερήσεων στο Μουντιάλ»
Ο πρόεδρος διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, εξηγεί γιατί δίνονται τόσα πολλά λεπτά καθυστερήσεων, στις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Εντύπωση προκάλεσε ο χρόνος καθυστερήσεων που «κρατήθηκε», στα ματς της Δευτέρας (21/11) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν, υπήρξαν 27 λεπτά -συνολικά- και σε αυτήν της Σενεγάλης με την Ολλανδία, περισσότερα από 20!

Ο πρόεδρος διαιτησίας της FIFA, Πιερλουίτζι Κολίνα, παραχώρησε δηλώσεις στο ESPN σχετικά με το γεγονός, εξηγώντας τους λόγους πίσω από αυτές τις αποφάσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Αυτό που κάναμε από τη Ρωσία ήταν να υπολογίζουμε καλύτερα το χρόνο που θα πρέπει να αποζημιώνεται. Είπαμε σε όλους ότι μπορεί να βλέπουν τον τέταρτο να δείχνει μεγάλο αριθμό λεπτών καθυστερήσεων. Εάν θέλουμε να δούμε περισσότερο ενεργό χρόνο παιχνιδιού, τότε χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε τέτοιου είδους καθυστερήσεις.

Σκεφτείτε πως σε ένα ματς μπαίνουν τρία γκολ. Ο πανηγυρισμός μπορεί να διαρκέσει και ενάμιση λεπτό. Έτσι χάνεις πέντε με έξι λεπτά παιχνιδιού. Θέλουμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια τον χρόνο που θα προσθέτουμε σε κάθε ημίχρονο. Αυτό μπορεί να το κάνει ο τέταρτος. Έγινε με επιτυχία στη Ρωσία, περιμένουμε το ίδιο στο Κατάρ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης