Μουντιάλ 2022

Ρόι Κιν: «Λάθος που έκαναν πίσω Κέιν και Μπέιλ για το περιβραχιόνιο»

Ρόι Κιν: «Λάθος που έκαναν πίσω Κέιν και Μπέιλ για το περιβραχιόνιο»
Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Ρόι Κιν στο ειδησεογραφικό δίκτυο ITV, αναφορικά με την υποχώρηση της Ουαλίας και της Αγγλίας στο ζήτημα του περιβραχιόνιου που στηρίζει την LGBTQ κοινότητα.
Ο Ιρλανδός παλαίμαχος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε μία διαφορετική οπτική στο ζήτημα των απαγορεύσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα είναι της άποψης ότι αμφότεροι οι αρχηγοί Χάρι Κέιν και Γκάρεθ Μπέιλ θα έπρεπει να φορέσουν τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στο μπράτσο τους... εφόσον υποστηρίζουν τα δικά τους πιστεύω, αλλά και δύο ολόκληρων εθνών.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

«Μεγάλο λάθος που δεν επέμειναν οι παίκτες στο να φορέσουν το περιβραχιόνιο (μιλάει για τον Κέιν και τον Μπέιλ). Θα ήταν πάρα πολύ σημαντικό, θα ήταν ουσιαστικά μία δήλωση ότι αυτό το οποίο πιστεύω το υποστηρίζω και ας έπαιρνα την όποια ποινη ακόμα και αψηφώντας τις οδηγίες της ομοσπονδίας. Μετά δεν θα το έκαναν στο δεύτερο ή στο τρίτο παιχνίδι  για να ρισκάρουν τιμωρία αλλά στο πρώτο ματς έπρεπε να το κάνουν και σε αυτή την περίπτωση πρέπει εάν το πιστεύεις να το υποστηρίζεις κιόλας».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης