Μουντιάλ 2022

Το BBC δεν έδειξε τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης λόγω αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών!

Το BBC δεν έδειξε τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης λόγω αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών!
Το βρετανικό κανάλι BBC επέλεξε να μην διακόψει την μετάδοση ενός αγώνα για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να μη δει το κοινό τα πρώτα 20 λεπτά της τελετής έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ.
Σάλο προκάλεσε η απόφαση του BBC να μη δείξει το πρώτο 20λεπτο της τελετής έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ προκειμένου να μη διακόψει την μετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα γυναικών που ήταν σε εξέλιξη την ίδια ώρα.

Το τηλεοπτικό κοινό βέβαια δεν φαίνεται να το πήρε και τόσο καλά καθώς το Twitter πήρε «φωτιά» από τα αρνητικά σχόλια για την επιλογή του καναλιού. Το κακό βέβαια συνεχίστηκε καθώς όταν έγινε η σύνδεση με την Ντόχα, ξεκίνησε να προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Κατάρ με αποτέλεσμα εν τέλει οι τηλεθεατές να δουν ένα πολύ μικρό μέρος της τελετής!

Την ίδια στιγμή, ο Γκάρι Λίνεκερ δεχόταν άκρως αποθεωτικά σχόλια καθώς δεν δίστασε να τα βάλει με την FIFA και τους διοργανωτές μιλώντας τόσο για την διαφθορά όσο και για την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στο Κατάρ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης