Μουντιάλ 2022

FIFA: Ετοιμάζει περιβραχιόνια με κοινωνικά μηνύματα ενόψει του Μουντιάλ

FIFA: Ετοιμάζει περιβραχιόνια με κοινωνικά μηνύματα ενόψει του Μουντιάλ

Τα δικά της περιβραχιόνια είναι έτοιμη να λανσάρει η FIFA στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, τα οποία θα περιλαμβάνουν διαφορετικά κοινωνικά μηνύματα σε κάθε φάση της διοργάνωσης.

Η FIFA προέβη στην ανακοίνωση ότι οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων θα φορέσουν ειδικά περιβραχιόνια στο Μουντιάλ του Κατάρ, τα οποία θα προωθούν διάφορα κοινωνικά μηνύματα. Μάλιστα, το περιεχόμενό τους θα διαφοροποιείται ανάλογα με τη φάση της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια των ομίλων, θα αναγράφονται μηνύματα όπως «Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο», «Σώσε τον πλανήτη» και «Προστατεύστε τα παιδιά, μοιράστε τα γεύματα», ενώ στη φάση των «16» θα υπάρχει η φράση «Εκπαίδευση για όλους, το Ποδόσφαιρο για τα σχολεία».

Ακολούθως στα προημιτελικά το περιεχόμενο θα λέει «Όχι διακρίσεις» και στα ημιτελικά θα αναφέρεται το «Μείνε ενεργός, φέρε την αλλαγή». Στο μικρό και στο μεγάλο τελικό το μήνυμα θα είναι «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά, πάθος, ελπίδα, αγάπη και ειρήνη. Το ποδόσφαιρο ενώνει τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Βέλγιο έχουν αποφασίσει ήδη να φορούν περιβραχιόνια με τα χρώματα της LGBT+ κοινότητας, στηρίζοντας το θεσμό του «One Love».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης