Μουντιάλ 2022

Βίντα: «Θέλουν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα στο Κατάρ για να γίνω... ταξιδιώτης»

Βίντα: «Θέλουν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα στο Κατάρ για να γίνω... ταξιδιώτης»

Μόνο για... τουρισμό δεν πήγε στο Κατάρ ο Ντομαγκόι Βίντα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κροάτης κετνρικός αμυντικός της ΑΕΚ στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού αγαπάει την πατρίδα του και θα προσφέρει από οποιονδήποτε ρόλο του ζητηθεί! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του... πιστού στρατιώτη της Εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα λίγο πριν συμμετάσχει στο 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της πατρίδας του: 

Σχετικά με το ότι δεν θα είναι βασικός: «Η αγάπη για την πατρίδα μου δεν μπορεί να περάσει, το πάθος και η αγάπη είναι πάντα τα ίδια. Θέτω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες της εθνικής ομάδας, δεν κοιτάζω τον εαυτό μου, όπως αποφασίζει ο προπονητής, έτσι θα είναι. Είμαι έτοιμος, αλλά ο εκλέκτορας δεν θα κάνει λάθος όποιον βάλει».

Για το εάν είναι έτοιμος να αναλάβει τον ρόλο που είχε ο Τσόρλουκα το 2018: «Είμαι έτοιμος για όλα, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στον εαυτό μου, δουλεύω και προπονούμαι καλά. Κάποιοι θα ήθελαν να με δουν να αποσύρομαι, αλλά δεν ήρθα εδώ για να γίνω... ταξιδιώτης και διασκεδαστής. Δουλεύω και περιμένω μία ευκαιρία, αν τη βρω είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη».

Η γνώμη του για τους νεαρούς παίκτες: «Ήδη στα προηγούμενα ματς οι νεαροί έδειξαν δυνατότητες και πολλή ποιότητα. Δείχνουν αυτή τη μέρα με τη μέρα, πιστεύω ό, τι καλύτερο για αυτούς, ειδικά για τον Γκβάρντιολ. Όλος ο κόσμος μιλάει για αυτόν, σίγουρα θα μας φέρει πολλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω με συμβουλές. Ελπίζω να κάνουμε πολλά, αλλά όπως λέμε όλοι, το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης