Μουντιάλ 2022

Με βασικό Ζίβκοβιτς και «καυτούς» Τάντιτς, Βλάχοβιτς η Σερβία «έριξε» πέντε στο Μπαχρέιν!

Με βασικό Ζίβκοβιτς και «καυτούς» Τάντιτς, Βλάχοβιτς η Σερβία «έριξε» πέντε στο Μπαχρέιν!

Καταιγιστική ήταν η Σερβία στο τελευταίο της φιλικό πριν το Μουντιάλ, επικρατώντας με σκορ 5-1 του Μπαχρέιν. Ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Η Σερβία αντιμετώπισε το Μπαχρέιν στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Μουντιάλ και με περίσσεια άνεση επιβλήθηκε με σκορ 5-1, έχοντας πρωταγωνιστές τους Ντούσαν Τάντιτς και Βλάχοβιτς.

Ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ ήταν αυτός που σκόραρε στο 8’ για το 1-0, ωστόσο το Μπαχρέιν ισοφάρισε σχεδόν άμεσα με τον Χιλάλ να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι στο 15’. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια, όμως η είσοδος του Βλάχοβιτς άλλαξε εντελώς την εικόνα του ματς.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους αντικατέστησε τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ και κατόρθωσε αρχικά να «σερβίρει» στον Τάντιτς στο 51’ για το 2-1, αλλά και να σκοράρει δευτερόλεπτα μετά για το τρίτο τέρμα της χώρας του.

ΟΙ Σέρβοι μείωσαν ταχύτητα όσο ο αγώνας πλησίαζε στο φινάλε, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να σκοράρουν άλλες δύο φορές πριν το τελικό σφύριγμα. Ο Τζούριτσιτς στο 87’ και ο Γιόβιτς στο 90’ (μετά από ασίστ Βλάχοβιτς) διαμόρφωσαν το 5-1 για τη Σερβία που ετοιμάζεται πλέον για τη Βραζιλία!

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης