Μουντιάλ 2022

Βέλγιο - Αίγυπτος 1-2: Η... παρέα του Σαλάχ σόκαρε τους «κόκκινους διαβόλους» πριν το Μουντιάλ!

Βέλγιο - Αίγυπτος 1-2: Η... παρέα του Σαλάχ σόκαρε τους «κόκκινους διαβόλους» πριν το Μουντιάλ!

Η Αίγυπτος του Μοχάμεντ Σαλάχ επικράτησε σε φιλικό του Βελγίου με σκορ 2-1 και έδειξε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αρκετές αδυναμίες, λίγες ημέρες πριν το Μουντιάλ.

Το Βέλγιο ηττήθηκε από την Αίγυπτο με σκορ 2-1 σε φιλικό αγώνα λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα των «κόκκινων διαβόλων» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ παράταξε στο χορτάρι μια ενδεκάδα χωρίς τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά με τους Κέβιν ντε Μπρόινε, Έντεν Αζάρ και τα υπόλοιπα «αστέρια» της ομάδας να αγωνίζονται κανονικά.

Η Αίγυπτος παρότι είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις αντεπιθέσεις που έβγαλε για να πάρει τη νίκη.

Ο Μοσταφά Μοχάμεντ της Ναντ ήταν αυτό που «άνοιξε» το σκορ στο 33’ μετά από λάθος στην άμυνα των Βέλγων, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Τρεζεγκέ αξιοποίησε την φανταστική ασίστ του Σαλάχ για να δώσει προβάδισμα δύο γκολ στους «αετούς» στο 46'.

Οι Βέλγοι, που είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Μπατσουαγί, κατάφεραν να μειώσουν στο 76’ με τον Οπεντά να σκοράρει μετά από ωραία σέντρα του Καράσκο.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης