Μουντιάλ 2022

Φόντεν: «Έχω κατακτήσει ήδη μια φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση!»

Φόντεν: «Έχω κατακτήσει ήδη μια φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να πάμε με αυτοπεποίθηση!»
Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ανέφερε πως αντλεί μεγάλη αυτοπεποίθηση από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ17 με την Αγγλία το 2017, στο οποίο μάλιστα είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης, λέγοντας πως έχει το «know how» ενόψει του Μουντιάλ 2022 στο οποία η χώρα του στοχεύει στο τρόπαιο! 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Φόντεν ενόψει του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, όπου θα παρευρεθεί με «Τρία Λιοντάρια»: 

«Θυμάμαι πως είχαμε τρομερή εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Το γεγονός πως φτάσαμε στον τελικό του Euro είναι κάτι που έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Νομίζω πως ο Χάρι Κέιν έχει σχεδόν αγγίξει το τρόπαιο, μας βλέπει ως ένα από τα φαβορί. Θα πρέπει απλά να πιστεύουμε στους ευατούς μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση».

«Θα χρειαστεί να θυμίσω στους συμπαίκτες μου πως έχω πάρει ήδη το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι πως είχαμε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας, απλά ξέραμε πως θα παίρναμε το τρόπαιο επειδή ήμασταν καλοί και είχαμε μεγάλο ταλέντο. Ακόμα και όταν είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ στον τελικό, συνεχίζαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο πιστεύοντας στη νίκη. Ήταν ωραίο που ήμουν μέλος εκείνης της ομάδας». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης