Μουντιάλ 2022

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι «Γερμανοί» είναι οι πιο φορμαρισμένοι!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι «Γερμανοί» είναι οι πιο φορμαρισμένοι!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (20/11) και το BN sports σας παρουσιάζει πέντε από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές.

Είμαστε σε εβδομάδα Μουντιάλ. Η διοργάνωση του Κατάρ κάνει σέντρα την Κυριακή και ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να δει τι θα συμβεί στο πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα αστέρια που αναμένεται να «λάμψουν» είναι πολλά, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε…τρομακτική φόρμα τη δεδομένη στιγμή. Και προέρχονται όλοι από το ίδιο πρωτάθλημα· τη γερμανική Bundesliga!

Η Μπάγερν έχει την τιμητική της! 

Τρεις από αυτούς τους πέντε ποδοσφαιριστές που θα σας παρουσιάσουμε ανήκουν στο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου. Και οι τρεις έχουν συνεισφορά σε 8 γκολ.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα, ο νεαρός εξτρέμ που με τις εμφανίσεις του κάνει τον κόσμο να παραμιλάει, μετρά 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ στα τελευταία 7 παιχνίδια. Ο Μουσιάλα βρίσκεται φυσικά στις επιλογές του Χανς Φλίκ για την εθνική Γερμανίας και αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του. Τις αξίζει άλλωστε και με το παραπάνω.

 

Ένας άλλος εξτρέμ, ο Σερζ Γκνάμπρι, έχει απολογισμό 6 γκολ και 2 ασίστ στα ίδια ματς με τον συμπαίκτη του. Ο Γκνάμπρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα είναι στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού. Ένας παίκτης που μπορεί εύκολα να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα στο «ένας με έναν». Ένας ταχύτατος αθλητής!

Τρίτος στη λίστα ο Τσούπο Μότινγκ. Ο Καμερουνέζος σέντερ φορ έχει ακριβώς τα ίδια νούμερα με τον Γκνάμπρι. Ο “Mr Choupo” αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της Μπάγερν και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και εκπροσωπώντας την πατρίδα του. Το Καμερούν έχει μια καλή γενιά αθλητών και χρειάζεται τον Μότινγκ που βλέπουμε φέτος ώστε να έχει μια καλή πορεία στο τουρνουά!

 

Ο αντιστάρ και ο μεγάλος απών!

Στη συνέχεια της λίστας μας έχουμε τον Μάρκους Τιράμ. Ο εξτρέμ της Γκλάντμπαχ είναι φοβερός τον τελευταίο μήνα. Έχει βρει δίχτυα 7 φορές και έχει «σερβίρει» μια στα 8 τελευταία ματς που αγωνίστηκε. Παρά το πλούσιο ρόστερ της Γαλλίας ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δε μπορούσε να μην τον καλέσει στο Κατάρ. 

Σίγουρα ο Τιράμ δε θα βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Γάλλου εκλέκτορα, αλλά είναι έτοιμος να αρπάξει από τα μαλλιά οποία ευκαιρία του δωθεί!

Τέλος, έχουμε τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της σεζόν στη Γερμανία! Μιλάμε φυσικά για τον Κρίστοφερ Ενκουκού, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος του Μουντιάλ για τη Γαλλία. Σε προπόνηση της εθνικής του ομάδας, δέχθηκε ένα μαρκάρισμα από τον Καμαβινγκά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να αναγκαστεί να βγει εκτός λίστας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Γάλλος σταρ της Λειψίας έχει 17 γκολ και 4 ασίστ σε 23 συμμετοχές από το καλοκαίρι. Τον τελευταίο μήνα έχει σκοράρει 8 φορές και έχει δώσει 2 τελικές πάσες σε 8 συμμετοχές. Ήταν έτοιμος για μεγάλα πράγματα και να προσπαθήσει να ξεχωρίσει στη διοργάνωση, όμως στάθηκε πολύ άτυχος.

Ο Ενκουκού που από το καλοκαίρι μάλλον θα αγωνίζεται στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια και πλέον ο Ντεσάμπ μοιάζει «υποχρεωμένος» να του δώσει την ευκαιρία να αναδειχθεί και στο κορυφαίο τουρνουά ποδοσφαίρου!


Μανώλης Μακρόπουλος


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης