Μουντιάλ 2022

Μακρόν: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»

Μακρόν: «Έχουμε τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο»
Δηλώσεις σχετικά με την εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει του Μουντιάλ στο Κατάρ έκανε ο πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος μεταξύ άλλων εκθίασε τον τεχνικό Ντιντιέ Ντεσάν λέγοντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι γνωστό ότι παρακολουθεί ποδόσφαιρο ενώ είναι και φίλαθλος της Μαρσέιγ. Ο Γάλλος πρόεδρος, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ έκανε δηλώσεις σχετικά με την εθνική ομάδα της Γαλλίας. Ο Μακρόν εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας του στη διοργάνωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι διαθέτει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, τον Ντιντιέ Ντεσάν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε μερικές ατυχίες με τραυματισμούς σε παίκτες που μου αρέσουν πολύ. Έπειτα, έχουμε 11 ή 12 καινούργιους παίκτες. Οπότε είναι μία ομάδα που συνδυάζει και την εμπειρία και την νεανικότητα. Έχουμε παίκτες που είναι ακόμα πολύ νέοι, την γενιά του Μπαπέ, που κέρδισε το δεύτερο αστέρι και που είναι συνηθισμένη στις μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές που παίζουν στις καλύτερες γαλλικές και ευρωπαϊκές ομάδες των οποίων είναι η πρώτη διοργάνωση και γι' αυτό είναι «φρέσκοι».

Έχουμε έναν πολύ καλό μέσο όρο ηλικίας, καλή ενέργεια, οπότε πιστεύω σ' αυτό. Εμείς έχουμε νομίζω τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο... Δεν το λέω απλά από πατριωτισμό πως πιστεύει στην Γαλλία. Πιστεύω όντως πως έχουμε μία καλή ομάδα, έχει γίνει μία καλή ανανέωση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης