Μουντιάλ 2022

Μαρτίνεθ: «Παραμένουν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο Αζάρ και Λουκάκου»

Μαρτίνεθ: «Παραμένουν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο Αζάρ και Λουκάκου»
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ φαίνεται χαρούμενος που διεξάγεται το Μουντιάλ μεσούσης της σεζόν, ενώ μίλησε και για τους Λουκάκου και Αζάρ.
Ο προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, εξέφρασε την άποψή του για το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο διεξάγεται μεσούσης της σεζόν, ενώ μίλησε για δύο από τα αστέρια της ομάδας του, τους Λουκάκου και Εντέν Αζάρ.

Διαβάστε όσα είπε:

«Τα επίπεδα έντασης στα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στους ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα σε αυτούς που συμμετέχουν και στο Champions League. Πιστεύω πως στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο οι παίκτες θα είναι πολύ πιο φρέσκοι σε σύγκριση με προηγούμενες διοργανώσεις και τα παιχνίδια θα έχουν πιο γρήγορο ρυθμό. Η προετοιμασία είναι διαφορετική, αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα που το φετινό Μουντιάλ δεν διεξάγεται στο τέλος της σεζόν, όταν όλοι είναι κουρασμένοι. Θα είναι ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει σπατάλη χρόνου μετά το τέλος των πρωταθλημάτων και μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης».

Για τον Λουκάκου και τον Εντέν Αζάρ:

«Είναι έμπειροι παίκτες και ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Αν ήταν νεαρότεροι, η απόδοσή που είχαν στους συλλόγους τους μπορεί να επηρέαζε την παρουσία τους στην εθνική. Όταν όμως έχεις πάνω από 100 διεθνείς συμμετοχές, το μόνο που έχεις να διαχειριστείς είναι η φυσική σου κατάσταση. Δεν ανησυχώ για το πόση επιρροή θα έχουν η δυο τους στην ομάδα. Παραμένουν δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης