Μουντιάλ 2022

Μέσι: «Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία τα φαβορί αυτή την στιγμή» (video)

Μέσι: «Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία τα φαβορί αυτή την στιγμή» (video)
Συνέντευξη στο κανάλι YouTube της CONMEBOL έδωσε ο Λιονέλ Μέσι και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τα φαβορί για την καταάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μία μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο κανάλι του YouTube της CONMEBOL, της ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας Νότιας Αμερικής, ο Λιονέλ Μέσι ένόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ο Αργεντινός αστέρας μίλησε σε δημοσιογράφο του καναλιού αλλά και στον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων και μία που αφορούσε τα φαβορί του φετινού Μουντιάλ. Ο Μέσι δεν δίστασε να απαντήσει λέγοντας ότι αυτή την στιγμή, η Βραζιλά, η Γαλλία και η Αγγλία έχουν ένα προβάδισμα έναντι των άλλων χωρών. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λίο:

«Όποτε μιλάμε για υποψήφιους, πάντα μιλάμε για τις ίδιες ομάδες. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, αλλά γενικά, οι μεγάλες ομάδες είναι υποψήφιες. Πάνω απ' τους υπόλοιπους; Βραζιλία, Γαλλία και Αγγλία. Σήμερα, είναι λίγο πιο πάνω από τους υπόλοιπους, όμως το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τόσο δύσκολο και περίπλοκο που όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ερώτηση σχετικά με την Αργεντινή, ο Μέσι ήταν πιο συγκρατημένος και τόνισε ότι η πορεία της θα γίνει βήμα βήμα: «Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι. Έχουμε ένα πολύ ωραίο σύνολο, που διψάει, αλλά πηγαίνουμε βήμα βήμα. Γνωρίζουμε ότι οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν είναι εύκολοι. Ελπίζουμε να αρχίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα όσα έρθουν αργότερα. Όσο περισσότερο αγωνίζεσαι και όσο περισσότερο χρόνο περνάς στον αγωνιστικό χώρο, τόσο περισσότερο γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τα χαρακτηριστικά μας και τι είναι καλύτερο κάθε στιγμή».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το πώς περνάει στο Παρίσι, με τον Λαβέτσι να έχει προϋπηρεσία και ο ίδιος ως πρώην παίκτης της Παρί: «Ύστερα από μία διαδικασία ενός έτους, που διήρκεσε αρκετά, σήμερα είμαι χαρούμενος για το πού μένω και η οικογένειά μου κι εγώ απολαμβάνουμε τη ζωή στο Παρίσι».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης